main logo
1097

Sandu, la concertul La La Play Voices: În Moldova se întâmplă și lucruri frumoase

Premierul Maia Sandu alături de miniștri Natalia Gavrilița și Liliana Nicolaescu-Onofrei au participat ieri, 26 iulie, la concertul La La Play Voices și Moldovan National Youth Orchestra.

Sandu, la concertul La La Play Voices: Se întâmplă și lucruri frumoaseFoto: fb.com/MaiaSandu

"În Republica Moldova, din păcate, în ultimii ani s-au întâmplat mai mult lucruri urâte și s-a vorbit, în mare parte, doar despre probleme. Iată că ieri Andriano Marian și Cristian Spătaru, alături de o echipă de oameni dedicați și împreună cu copiii din proiectul La La Play Voices, ne-au demonstrat că în Moldova se întâmplă și lucruri frumoase.

Mă bucur că ieri seara am avut ocazia să fiu prezentă la un concert susținut de 130 de copii din toată țara, alături de Moldovan National Youth Orchestra, selectați în cadrul proiectului de incluziune socială prin muzică, La La Play Voices. 

Un grup de copii, cu sprijinul lui Andriano Marian, din toate raioanele țării, de diferite etnii, din diferite categorii sociale, de diferite vârste și, cu siguranță, cu diferite visuri, ne-au oferit tuturor o lecție importantă. 

Ei au reușit, într-o perioadă scurtă, să se unească și să pună în valoare potențialul fiecăruia, creând un lucru minunat împreună. Am încredere că adulții acestei țări vor învăța de la copiii acestei țări", a scris Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

Știri.md amintește că Corul La La Play Voices format din 130 de copii de la 10 la 16 ani din toată țara, alături de Moldovan National Youth Orchestra, au susținut un concert vineri, 26 iulie. Evenimentul a avut în aer liber, în Scuarul Catedralei Metropolitanedin Chișinău, sub bagheta dirijorilor Cristian Spătaru și Andriano Marian.

Potrivit organizatorilor, proiectul reprezentă „diversitatea etnică și socială a Moldovei”. Proiectul de incluziune socială La La Play Voices este la a 2-a ediție, prima având loc în anul 2018.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării