main logo
660

Saloanele de frumusețe, solicitate: Cum se pregătesc femeile de Blajini

O femeie trebuie să fie frumoasă oricând și oriunde. De această regulă se conduc multe tinere care înainte de a merge la cimitire au trecut pe la saloanele de frumusețe.

Saloanele de frumusețe, solicitate: Cum se pregătesc femeile de BlajiniSaloanele de frumusețe, solicitate: Cum se pregătesc femeile de Blajini

Totuși, majoritatea dintre ele spun că Paștele Blajinilor este o sărbătoare religioasă, așa că nu vor face exces de make up sau coafuri extravagante, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Victoria a stat mai bine de 3 ore la salon pentru a-și aranja parul.

„Mai multe proceduri au fost făcute de fapt, la început tonarea părului, după care vopsirea. Facem o schimbare de look.”

Femeia spune că de Paștele Blajinilor va merge la Ungheni, acolo unde sunt toate rudele sale.

„Trebuie să fim naturale și aranjate pentru că mergem să-i pomenim pe cei care sunt într-o lume mai bună. Atunci când mergem la Paștele Blajinilor nu cred că este necesar să punem pe noi extrem de mult make-up.”  

Iar pe Adriana am surprins-o în momentul în care își făcea manichiura. A ales o culoare pală și spune că va mai trece prin mâinile altor meșteri din salon. 

„Consider că trebuie să fie mult mai discrete aparițiile femeilor la astfel de sărbători, pentru că sunt sărbători creștine. O femeie îngrijită nu este un exces, vorbim de exces când alegem culori stridente și coafuri mult prea extravagante.” 

Meșterii spun că unele femei nu prea țin cont de ce sărbătoare este în calendar, dar și de anotimp atunci când vine vorba de culorile pentru manichiură. 

Tatiana Raliva, manichiuristă: „ Fetele aleg culori mai aprinse, de exemplu roșu, portocaliu sau galben.” 

Administratoarea salonului ne-a spus că în această săptămână fluxul de cliente a crescut considerabil.  

Paștele Blajinilor este sărbătorit duminică și luni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării