main logo
996

RTEC, despre împușcăturile din Capitală. Cât va costa reparația troleibuzelor

Au fost trase focuri de armă aseară în două troleibuze din Capitală. Câteva persoane necunoscute au împușcat în geamurile a două vehicule pline cu pasageri și care se aflau în mișcare.

Ce spune RTEC despre împușcături. Cât va costa reparația troleibuzelorCe spune RTEC despre împușcături. Cât va costa reparația troleibuzelor

Din fericire nicio persoană nu a avut de suferit, geamurile însă au fost făcute țăndări, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Dorin Ciornîi, șef Regie Transport Electric: „Două geamuri fiind deteriorate, persoane sau pasageri care au avut de suferit nu sunt. Geamurile timp de o săptămână vor fi comandate de la uzina producătoare, aproximativ 15.000 de lei ambele geamuri."

Totul s-a întâmplat în jurul orei 20:00, în apropiere de Circ. Cele două troleibuze de pe ruta 10 si 24, circulau pe carosabil, când la un moment dat în geamurile acestora au zburat mai multe gloanțe.

Poliția presupune că s-a tras dintr-o armă pneumatică. Pe marginea cazului a fost pornit un dosar penal pentru huliganism, iar oamenii legii urmează să identifice făptașii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării