main logo
6895

Răsturnare neaşteptată. Anastasia, soţia altui bărbat: Să arzi în iad

E scandal pe pagina de Facebook a lui Alexei Mitachi, bărbatul care a ucis-o pe Anastasia Cecati. Un american pe nume Danny Naranjo susține că superba șatenă era, de fapt, soția lui.

Răsturnare de situație. Anastasia, soţia altui bărbat: Să arzi în iadRăsturnare neaşteptată. Anastasia, soţia altui bărbat: Să arzi în iad. Foto: ea.md

Bărbatul a fost luat la întrebări de internauți, dar le-a spus că nu are de ce să dovedească nimic și că adevărul va ieși la iveală, în cele din urmă. Danny Naranjo a postat și o fotografie în care apare alături de regretata actriță.

„Mi-au ucis nevasta, să arzi în iad, lașule”, a scris bărbatul pe contul de Facebook a lui Alexei. Imediat, s-a iscat o isterie în rândul internauților, care i-au cerut dovezi lui Danny Naranjo. 

Americanul le-a răspuns vehement: „Tot ce am scris este adevărat! Sunt soțul ei! Mi-a ucis soția, știu ce spun, eu nu trebuie să vă demonstrez vouă nimic. Alexei Mitachi este un criminal și un laș și va arde în iad pentru asta. Sunt soțul ei, sora lui, Irina Mitachi, vă poate confirma asta”, îl citează Cancan.

De asemenea, Danny a vorbit și despre cât de bine o cunoștea pe Anastasia Cecati: „Era foarte inteligentă. Mereu i-am spus că apreciez acest lucru la ea. Iubea să citească. Ultima carte pe care a citit-o este Anna Karenina. Voi cei care îi luați apărarea lașului care mi-a ucis soția…Sunteți lași și voi! Care e problema voastră?”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării