main logo
555

Prețul și calitatea clinicilor stomatologice. Ce servicii trebuie să fie gratuite

În cadrul prestării serviciilor stomatologice, calitatea este determinată de mai multe aspecte. Noi, ca pacienți, avem dreptul să cerem să vedem termenii de valabilitate indicați pe ambalajele produselor stomatologice, dar și să studiem compozițiile reacțiilor adverse.

Calitatea clinicilor stomatologice. Ce servicii trebuie să fie gratuiteAgenții economici din domeniu sunt obligați să afișeze licența de activitate, dar și registrul de reclamații.

Garanțiile pentru serviciile stomatologice sunt indicate la nivel de standarde instituționale și sunt diferite, transmite bizlaw.md.

Metodele de tratament le alege medicul, însă adesea sunt aplicate acțiuni de marketing. În clinicile stomatologice, deseori, există pericolul ca pacienții să fie taxați pentru servicii care nu țin de tratament. De exemplu, înainte de tratarea unei carii se face detrataj, care trebuie să fie gratuit.

În cazul în care aveți dubii referitor la corectitudinea diagnosticării medicale, cereți de la agentul economic prestator de servicii medicale informații despre metoda de tratament utilizată, materialele chimice folosite sau reagenții utilizați de către laboratorul medical. În acest caz, puteți depune și o reclamație. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul oferit de agentul economic, copia răspunsului o puteți trimite la Ministerul Sănătății, dar și la Agenția pentru Protecția Consumatorului.

Agenții economici din domeniu sunt obligați să afișeze licența de activitate, dar și registrul de reclamații. Cereți bonul de casă la achitarea serviciilor și păstrați-l în cazul în care depuneți o reclamație.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării