main logo
9460

Omor misterios la Sipoteni: Cadavrul, neidentificat după 5 luni. Mama şi 2 fii, arestaţi

Identitatea unui om găsit mort în luna iunie în iazul din apropierea satului Sipoteni, raionul Călărași, nu este stabilită nici după cinci luni.

Omor la Sipoteni: Cadavrul, neidentificat. Mama şi 2 fii, arestaţi

Procurorii au dispus însă arestarea a trei persoane - o femeie și doi fii ai săi, bănuindu-i că și-au omorât soțul și, respectiv, tatăl. Toți trei se află în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, în timp ce nașul de cununie este cercetat la libertate. Unele rude afirmă că aceștia nu au comis crima, în timp ce altele sunt sigure că doar ei puteau să o facă. Avocații acestora spun că vor merge la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, transmite Ştiri.md cu referire la Jurnaltv.md.

Cu câteva zile înainte de a fi depistat cadavrul, un locuitor al satului Sipoteni a fost dat dispărut. Familia se pregătea de nunta fiului mai mare, care urma să aibă loc peste o lună, ne-a spus sora femeii arestate.

Soția unuia dintre tinerii arestați a spus că socrul ei își bătea copiii și soția. Însă în ultima perioadă, toți se împăcau bine.

Vasile Moraru, cel care a găsit cadavrul în iaz, a spus că l-a cunoscut pe bărbatul dispărut, doar că nu a observat asemănări cu corpul neînsuflețit.

Bărbatul ar fi fost bătut cu câteva zile înainte de a dispărea, de către nașul său de cununie, ne-a spus fratele acestuia. El este cel, care l-a recunoscut și este sigur că ucigașii fratelui sunt familia lui.

Nașul de cununie al bărbatului dispărut este obligat să nu părăsească țara și este în continuare învinuit de omor, ne-a spus avocatul său.

A fost prelevat ADN-ul, pentru a fi trimis la expertiză în România, iar familia a fost informată că rezultatele vor fi gata în luna octombrie, ne-a mai spus soția unuia dintre bărbații arestați.

Bărbatul găsit în iaz a stat sub apă mult timp - de la câteva zile, la trei săptămâni, a spus unul dintre apărătorii celor arestați, bazându-se pe expertiza medico-legală. A fost făcută și o expertiză biologică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării