main logo
1301

Olga Manciu, Svetlana Sainsus și Iulian Țurcanu organizează un târg de caritate

Un nou târg de caritate vine să dăruiască speranță celor ce au nevoie de o minune în viața lor. Oamenii cu inimă mare își vor pune în vânzare hainele lor și ale copiilor lor. Și-au propus astfel să-i ajute pe alți copii să aibă o copilărie liniștită și frumoasă.

Olga Manciu, Svetlana Sainsus și Iulian Țurcanu fac un târg de caritate

Olga Manciu în colaborare cu Svetlana Sainsus și platforma Caritate.md, Black & White Dance Center în frunte cu Iulian Țurcanu și mulți oameni binevoitori vor pune în vânzare lucrurile personale de care nu mai au nevoie, dar care pot fi utile pentru alții, transmite Știri.md cu ea.md.

Toți banii colectați, vor avea un scop nobil, și vor fi donați Feliciei Rotari care vrea sa audă vocea mamei, Kameliei Popov care riscă să își piardă vederea, Dionisiei Efremov care necesita un cărucior special pentru a se putea deplasa și micuței Veronika care merita să meargă pe terenul de joacă pe propriile ei picioare.

Evenimentul va avea loc pe 31 martie, pe strada Bulevardul Dacia 47/6, în studioul Black & White în sectorul Botanica, de la orele 12:00 până la 18:00. 

Dăruiește fericire și speranță acestor familii care trec prin momente îngrozitoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării