main logo
4335

O plimbare cu trotineta l-a costat pe un locuitor al Capitalei 6.150 de lei

Un locuitor al Capitalei s-a confruntat cu o situație neplăcută în weekend. În timp ce se deplasa cu o trotinetă Bolt închiriată, acesta a fost oprit de polițiști. Bărbatul a fost amendat pentru că nu purta echipament special, fiind totodată testat alcoolscopic. Mai mult, trotineta a fost evacuată, iar bărbatul a trebuit să plătească pentru a o returna.

O plimbare cu trotineta l-a costat pe un locuitor al Capitalei 6.150 leiImagine simbol

Mai exact, noaptea trecută, un bărbat a fost oprit în apropierea Circului din Chișinău de către oamenii legii, pentru că nu purta echipament. El a explicat că trotineta era închiriată și că nu deținea echipament, însă polițiștii i-au răspuns: „Nu ne interesează acest lucru”, transmite Știri.md cu referire la point.md.

Ulterior, bărbatul a fost întrebat dacă a consumat alcool. Acesta a recunoscut că a băut câteva pahare cu o seară mai devreme, dar în momentul în care a fost oprit el era treaz. Cu toate acestea, bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei. 

„Nu știam că pot fi testat la alcool, deoarece nu sunt șofer”, a zis el.

Trotineta a fost evacuată fără ca bărbatul să fie avertizat cu privire la acest lucru. Două zile mai târziu, un reprezentant al companiei Bolt a declarat că vehiculul se afla în parcarea de la Trușeni. Așadar, tânărul a trebuit să ridice de unul singur trotineta și să plătească 1.150 de lei pentru evacuare și parcare.

„Nu sunt șofer, dar am fost tratat ca și cum aș fi încălcat regulile de circulație”, a adăugat el. Bărbatul a menționat că a pierdut ore în șir din cauza confuziei create de personal.

La final, el a remarcat că închirierea trotinetelor și bicicletelor devine dificilă - nu se poate face fără echipament, iar mersul pe trotuare este interzis.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării