main logo
471

O organizație strânge daruri pentru femeile care își cresc singure copiii

O mulţime de mame ajunse în situaţii dificile au nevoie de ajutor pentru a face faţă greutăţilor.

O organizație strânge daruri pentru femeile care cresc singure copiiiO organizație strânge daruri pentru femeile care își cresc singure copiii

Anume din această cauză, organizaţia de binefacere "Ajută un om" a lansat acţiunea "Adoptă o mamă". În cadrul acesteia, sînt colectate daruri pentru femeile care sînt nevoite să-şi crească singure copiii, transmite Știri.md cu referire la noi.md

"Rugămintea noastră este ca tote lucrurile să fie noi. Nu este o simplă donaţie, este un cadou pentru o mamă şi invităm oamenii să doneze lucruri utile şi necesare unei mame. Un ruj, o cremă pentru faţă, o pijama, un halat", a menţionat Doina Cernavca, preşedintele organizaţiei "Ajută un om". 

Pentru ca bucuria să fie mai mare, cadourile sînt ambalate frumos.  

"Activez într-o organizaţie non-guvernamentală, care are grijă de familii vulnerabile. Ştiu foarte bine cu ce probleme se confruntă aceste femei şi cît de importantă pentru ele este susținerea. Am adus cîteva obiecte pe care vreau să le ofer altor femei", a declarat Anastasia Ivanova, psiholog. 

Pachetele pot fi aduse în două cafenele din Chişinău.  

"Acţiunea caritabilă va continua pînă pe data de 31 martie. Toţi doritorii au suficient timp să vină la noi în orice zi, între orele 07:30 şi 22:00 şi să doneze ceva", a specificat valeria Jero, angajată a unei cafenele.

Anul trecut, datorită acţiunii "Adoptă o mamă", 24 de femei din Chişinău s-au bucurat de daruri speciale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării