main logo
9017

O mamă, indignată de Ilie Bivol: Nu vreau să cresc o generație tâmpită ca Ilie

După ce de Crăciun i-a ars casa vloggerului Ilie Bivol și acesta a inițiat o campanie unde lumea poate să-i doneze bani, internauții s-au dat cu părerea.

O mamă, indignată de Ilie Bivol:  Nu vreau să cresc o generație tâmpităO mamă, indignată de Ilie Bivol: Nu vreau să cresc o generație tâmpită ca Ilie

În timp ce copii și adolescenții văd un adevărat idol în Ilie Bivol, maturii, în special părinții, văd altfel lucrurile.

Recent, o mamă a scris pe o rețea socială că este foarte greu să educi copii din cauza acestui ”fenomen”.

”Vreau sa ma expun si eu acestui anti-fenomen Ilie's Vlog. Am inceput campania anti Ilie' deoarece sunt mama!!! Si nu am nimic cu invidia....am tot ce imi doresc...si bani si job si casa si statut in societate si nu am de ce sa-l invidiez pe Ilie. Dar cel mai de pret ce am eu e copilul!!!! Si tarea doare sa vad ca valorile care le implimemtez in familie sunt simplu spulberate de un mucos ca Ilie. Lupta mea cu copilul zilnica ...eu spun una si invat de bine...el zice :"Ilie spune altceva". ... e insuportabila.Voi toti cei care comentati si il sustineti pe Ilie...nu aveti inca copii..nu stiti ce inseamna cind te dedici copilului la 100% sa-l inveti lucruri bune si vine un mucos ca Ilie si iti invata copilul cu totul alte valori morale....Nu vreau sa cresc o generatie timpita ca Ilie... si ma deranjeaza acest individ...deoarece in afara de minciuni,miorlaiala nebarbateasca, dezgust in exprimari si styling eu nu vad nimic in acest om...si nu as vrea ca baiatul meu sa creasca dupa idolul acestui "barbat-muiere"!!! Este veriga slaba a societatii acest baiat si aici de compatimit trebuie dar nu de invidiat! Si il apara pe el cine?? Tot tineretul sau cei care nu au copii si nu se confrunta cu anti-fenomenul Ilie. Stiti oare voi citi parinti au donat bani pentru Ilie doar pentru ca copiii lor i-au rugat desi ei nu prea il agreaza...??? Deoarece parintele face orice capriciu a copilului doar sa-i fie bine!!! De la inceput au fost bani colectati pentru skaitparc....acum pentru casa....miine va fi pentru altceva...si totul pentru "curul" unui necioplit care in viata lui nu a lucrat nici o zi!!! Desi are deja virsta destul de mare!!! Si voi continua aceasta lupta impotriva lui...pina cind valorile morale vor cistiga cele materiale!!!”, a scris mama pe facebook.

Amintim că pe 7 ianuarie 2018 Ilie Bivol și-a găsit locuința arsă.

Citește și:

Ironia sorţii. Cine e copila cu cancer care a donat pentru casa lui Ilie Bivol

Vloggerul Ilie Bivol, acuzat că şi-ar fi incendiat singur casa

Incendiul în locuința vloggerului Ilie Bivol: Mai mult fum decât foc

Răspunsul lui Ilie Bivol la toate acuzațiile: Am făcut totul cu mâinile mele

Răsturnare de situație: Ilie Bivol va returna banii donați pentru casa lui

Ilie Bivol s-a răzgândit din nou. Nu mai întoarce banii din donație

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării