main logo
894

O femeie din Capitală se plânge că i-a fost inundată locuința. Cum s-a întâmplat totul

I-a fost inundată locuința, iar proprietara apartamentului de unde a curs apă refuză să-i plătească despăgubiri. Este situația în care s-a pomenit o femeie din capitală.

O femeie din Capitală se plânge că i-a fost inundată locuința

Ea se plânge că apă i-a distrus totul din apartament: mobilier, covoare și haine. Acum, nu are unde locui și este nevoită să stea la gazdă, relatează Știri.md cu referire la protv.md.

Ludmila Niculcea, Proprietara Apartamentului: „Curgea peste tot. Am sunat la poliție. Covoarele pluteau. Mobilă era plină cu apă“.

S-a întâmplat la început de august, când Ludmila s-a întors acasă dintr-o vizită de la copiii săi. Spune că de atunci viață i s-a transformat într-un adevărat chin. 

Ludmila Niculcea, Proprietara Apartamentului: „A venit un expert și a spus că din punct de vedere sanitar, aici nu se mai poate de trăit. Așa că, am scos totul până la beton. Mobilier, covoare“. 

Cam asta i-a mai rămas din locuința, după ce femeia a fost nevoită să scoată totul din casă. Se plânge că a încercat de nenumărate ori să vorbească cu vecină, care a inundat-o, însă în zadar. Așa că, Ludmila, care este avocat, s-a adresat în judecată.  

Ludmila Niculcea, Proprietara Apartamentului: „Aici a fost bucătăria mea. Nu vine la mine să vorbească, dar își caută avocat că să-i apere interesele. I-am cerut să-mi dea voie să mă conectez la o țeavă și a zis că acceptă, doar când o să-mi iau cererea din judecată“. 

Un expert a evaluat pagubele provocate de inundație la 350 de mii de lei. Vecină însă, refuză să-i dea banii. Am încercat să vorbim cu ea, dar ne-a spus că nu este pregătită să discute cu noi. 

„Eu acum trebuie să-i plătesc jumătate de milion. Oamenii plătesc daunele, dar nu chiar așa”.

Mai mult, vecină femeii ne-a spus că recunoaște că nu era acasă când o țeavă s-a spart și a inundat apartamentul de la primul etaj, dar nu crede că daunele provocate sunt chiar atât de mari. Așa că, așteaptă că în judecată să i se facă dreptate. La polul opus, Ludmila Niculcea se plânge că nu are unde locui, până la soluționarea conflictului.  

Ludmila Niculcea, Proprietara Apartamentului: „Stau la gazdă. Plătesc 250 de euro“. 

Ședința de judecată a fost programată pentru luna noiembrie.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării