549
0
O femeie care îşi creşte singură cei trei copii a primit cadouri pentru cei mici
549
0

Niciun gest de bunătate, indiferent cât e de mic, nu e în zadar. Asta şi-au spus antrenorii unei săli de fitness din Chişinău care au strâns hăinuţe, dulciuri, rechizite şi jucării de la colegii lor, dar şi de la clienţii sălii de sport, pentru a bucura trei micuţi care cresc doar cu mama lor.

La doar 27 de ani, Silvia îşi creşte de una singură cei trei copii, transmite Știri.md cu referire la Tvrmoldova.md.

Se descurcă foarte greu cu un salariu de doar 2.400 de lei, bani care nu îi ajung nici pentru a achita chiria care se ridică la 3.000 de lei, ce sa mai vorbim de serviciile comunale, mâncare, haine sau rechizite.

Este nevoită să muncească toată ziua pentru a-şi putea întreţine familia, lucrează uneori şi peste program sau împrumută bani pentru a le putea asigura copiilor strictul necesar, aşa că deseori cei mici rămân singuri acasă în grija surorii mai mari, care are doar zece ani.

Cel mai mic are doar doi anişori. Şi pentru că a avut probleme de sănătate, femeia a fost nevoită să împrumute de la bancă 100 de mii de lei.

Astăzi, antrenorii unei săli de fitness le-au adus zâmbetul pe buze celor trei copilaşi.

Antrenorii sălii de sport au găsit această familie prin intermediul fundaţiei Caritas Moldova, care desfăşoară mai multe acţiuni de binefacere pentru copii, vârstnici sau bolnavi.

Tot astăzi, o altă familie cu o situaţie la fel de grea va primi daruri din partea oamenilor cu suflet mare care s-au implicat în acest act de caritate.

Citește și
article image
Ce i-a cerut conducerea unei școlii din Texas unui băiat...
0
155
article image
Copii din Chișinău, filmați în timp ce se joacă pe...
4
1855
article image
Intoxicație în masă la liceul Orizont. Anunțul făcut de...
0
347
article image
Date oficiale: Cât de periculoși sunt pufuleții pentru...
0
613