main logo
929

Nistor Grozavu comentează demisia lui Dorin Chirtoacă: Este un pas bun să mergem spre alegeri

Viceprimarul Nistor Grozavu susține că demisia primarului suspendat Dorin Chirtoacă este un pas bun. Potrivit lui Grozavu, instaurarea unui primar general va asigura stabilitate și certitudine la Primărie.

Grozavu comentează demisia lui Chirtoacă: Pas bun spre alegeriNistor Grozavu comentează demisia lui Dorin Chirtoacă. Foto: sputnik.md

„Nu sunt nici pro, nici contra. Sunt multe elemente care nu-mi sunt cunoscute. Dar faptul că s-au deschis căile spre alegeri este un pas bun. Acum există o incertitudine. Nu știm care va fi durata acțiunilor pe care poți să le întreprinzi cu un primar interimar. Cu un primar general se simplifică totul. Nu mai poate nimeni să contesteze niște dispoziții”, a specificat Grozavu.

Totodată, viceprimarul a menționat că nu se teme de o eventuală demitere. „De ce să-mi fie frică? Eu sunt acela care a scris mai multe cereri de demisii și sunt gata să o fac în orice moment, însă n-o să o fac sub presiuni niciodată”, a punctat acesta.

Unimedia amintește că vineri 16 februarie, Dorin Chirtoacă și-a anunțat demisia, iar potrivit legii, alegerile locale urmează să fie pe 20 mai 2018.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării