main logo
1084

Nicu Țărnă, criticat după ce a cântat la un concert organizat de PSRM

Solistul formației Gândul Mâței a fost dur criticat de către un internaut după ce acesta a cântat la un concert organizat de partidul socialiștilor.

Nicu Țărnă, criticat după ce a cântat la un concert organizat de PSRMFoto: facebook/Dragoș Galbur

Apariția lui Nicu Țărnă la un concertul electoral al PSRM a nedumerit pe unii fani ai formației rock din Moldova, transmite Știri.md.

„Toată seara m-am abținut să postez că Nicu Tarna a cântat azi la concert pentru PSRM, dar nu am mai rezistat. Pur și simplu mi-e greață. Ei cât ... poate să-ți platească ca să te ... în toată imaginea ta de mare român?! Să-mi bag piciorul ce trist sunt... :( și eram fan GM...”, a scris un fan pe pagina sa de Facebook.

Internautul însă nu a așteptat prea mult timp o reacție de la Țărnă. 

Dragoș Galbur de ce Esti trist? Erai fan? Serios? Câte distribuiri ai făcut de GM in toată existența ta pe Facebook? Câte evenimente GM ai promovat? Câte lucruri făcute de GM la fel ai promovat? Ce umblați voi cu chestioare ieftine sa va faceți PR pe munca altora si va băgați in lenjerie straina ce si cum si de ce??? Nu v-ați plictisit sa comentați viețile altora?”, a comentat interpretul acuzațiile fanului.

Nemulțumit de reacția lui Țărnă, Galbur a declarat căPrea slabuță scuza de a cânta pentru câțiva €€€ din Rusia.... În loc să explici normal, tu mă ataci. În fine...”.

Pe lângă criticile aduse pentru liderul formației Gândul Mâței, internautul l-a pomenit și pe Valentin Uzun. 

Pacat și de Valentin Uzun... se pare că parala e mai presus decât orice demnitate”.

No photo description available.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării