main logo
1177

Momentul reținerii șoferului care a distrus gardul muzeului din Chișinău

Șoferul, care a furat un microbuz și s-a izbit de gardul Muzeului de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău a fost reținut.

Momentul reținerii șoferului care a distrus gardul muzeului din Chișinău

Șoferul, în stare de ebrietate ce a furat un microbuz și s-a accidentat în gardul Muzeului de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău, a fost reținut de oamenii legii, transmite Știri.md.

În seara zilei de 11 aprilie, în jurul orei 21:50, a parvenit un apel din partea unui cetățean, care a anunțat că la intersecția străzilor M. Cogălniceanu și Sf. Țării este un accident rutier, iar la volan se află un bărbat în stare de ebrietate deplorabilă. 

Ajunși la fața locului, inspectorii de patrulare au depistat un microbus de model Mercedes tamponat într-un gard. 

La volanul autoturismului era un bărbat de 33 ani, care a încercat să se eschiveze de la locul faptei, însă niște șoferi trecători l-au oprit. 

Când a văzut inspectorii de patrulare, bărbatul a devenit agresiv. Pentru că nu se subordona cerințelor legale, i-au fost aplicate cătușele. 

Din discuțiile cu agenții de patrulare, acesta a comunicat că a răpit microbusul de la o parcare din mun. Chișinău, iar fiind supus testului alcoolscopic, avea 0,53 mg/l în aerul expirat. 

Bărbatul a fost escortat la inspectoratul de poliție Buiucani, pentru stabilirea circumstanțelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării