main logo
4558

Jurnalistă, agresată de paza de corp a lui Apostolova. Reacția Poliției

O jurnalistă, care a vrut să-i adreseze niște întrebări deputatei Partidului Șor Reghina Apostolova, a fost agresată fizic de paza de corp a acesteia.

Jurnalistă, agresată de paza de corp a lui Apostolova. Reacția PolițieiColaj: știri.md

Momentul în care paza o bruschează pe jurnalistă a fost surprins de Vasile Costiuc ieri, 25 septembrie, la protestul organizat de Partidul Șor, transmite Știri.md.

”Momentul în care este lovită jurnalista de la ProTV de către paza deputatei din Partidul Șor Reghina Apostolova. Fac apel din partea Partidului DEMOCRAȚIA ACASĂ către instituțiile statului să se sesizeze și să tragă la răspundere făptașii acțiunilor vădit ilegale”, a declarat Costiuc.

În replică, una dintre femeile care asigură paza deputatei a declarat că nu a lovit jurnalista și că aceasta ar trebui să ceară scuze pentru faptul că lovea cu microfonul oamenii.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati ne-a spus că oamenii legii s-au autosesizat în urma acestor imagini.

”Urmează să stabilim circumstanțele. Ulterior, agentul constatator se va expune asupra cazului cu luarea unei decizii conform legislației”, ne-a spus ofițerul de presă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării