main logo
8961

Moldoveancă decedată în Italia: Familia cere ajutor pentru repatriere

Fiica unei femei, care a deceat după ce a pierdut lupta cu cancerul, cere ajutorul fiecăruia dintre noi pentru a putea aduce coprul neînsuflețit al mamei din Italia.

Moldoveancă moartă în Italia: Familia cere ajutor pentru repatriere

Pentru ca cei dragi ai Valentinei Cristea să o poată petrece pe ultimul drum aici, acasă, mai e nevoie de o sumă în valoare de 3500 de euro, iar până la momentul actual s-au adunat peste 1300 de euro, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Mesajul fiicei:

Bună ziua, oameni cu suflet mare. Cu o mare durere în suflet scriu acest mesaj pentru a vă cere ajutorul. Astăzi mămica noastră s-a stins din viață, din păcate a pierdut lupta cu tumoarea cerebrală de gradul IV. Suntem distruși... mămica noastră avea doar 53 de ani și cu toții ne doream să se însănătoșească. Îmi vine atât de greu să accept acest lucru, pentru că am avut zile grele, zile imposibile... dar totuși speram cu ultima picătură că ne vom vedea mămica sănătoasă. Din păcate nu a fost să fie, am pierdut lupta cu toții, iar golul pe care ne-a lăsat cancerul este pe viață, doar când mă gândesc că mămica mea, putea să ne fie alături, putea să își vadă nepoțeii, mă face și mai tare să fiu disperată... a plecat o bucățică din mine, a plecat alinarea mea și sufletul meu... Cancerul mi-a luat tot ce aveam mai scump pe lumea asta.... însă pe lângă durerea noastră, a venit și neputința noastră financiară să ne aducem mămica în țară, așa cum ea a vrut, să fie acasă petrecută pe ultimul drum. E dureroasă și insuportabilă situația noastră... Oameni buni vreau să vă rog pe fiecare, ajutați-ne, mai avem nevoie de 3500 euro să ne aducem mama acasă, vă rog din suflet am nevoie de susținerea voastră, pentru că acum numai am putere nici măcar să gândesc de unde aș putea lua acești bani. Îmi e distrus tot sufletul, vă implor să nu ne lăsați, e prea grea pierderea noastră.

Vă mulțumesc și prețuiți orice minut petrecut alături de cele ma scumpe ființe din viața voastră!

Cei care sunt receptivi, pot să ajute și au posibilitate să tranfere bani pot să expediază un SMS cu conținutul 424 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Sau să accesați pagina caritate.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării