main logo
8236

Moldovagaz are un nou Consiliu de Administrație. Cine e șeful companiei

Consiliul de Administrație provizoriu al SA „Moldovagaz” a fost prezentat astăzi, 1 iulie, și va activa pentru o perioadă de trei luni.

Moldovagaz are un nou Consiliu de Administrație. Cine e șeful companieiImagine simbol

Potrivit reprezentanților SA „Moldovagaz”, noul Consiliu este format din Anton Bubenov, Pavel Vlasov, Denis Emelianov, Roman Jelnov, Mihail Iuriev, Vadim Ceban și Serghei Korin, transmite Știri.md cu referire la bani.md.

Pentru această perioadă, Vadim Ceban a fost numit președinte al Consiliului, în timp ce Denis Emelianov, Mihail Iuriev și Serghei Korin vor ocupa funcția de vicepreședinte.

Așadar, în cadrul ședinței de prezentare, ministrul Energiei, Victor Parlicov, a mulțumit membrilor anteriori ai Consiliului pentru eforturile lor în menținerea funcționalității întreprinderii în timpul crizei energetice și în procesul de implementare a reformelor. Potrivit acestuia, întreprinderea, inclusiv în perioada de criză energetică provocată de Rusia, a reușit să asigure funcționalitatea sistemului.

„Pe umerii membrilor Consiliului de administrare precedent a revenit un rol important, pe de o parte, gestionarea tuturor schimbărilor și provocărilor de pe piața gazelor, pe de altă parte, implementarea noilor prevederi ale legislației, necesare în contextul de implementare a reformelor”, a subliniat Parlicov.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării