main logo
1410

Misterul bombei parcate în spatele MAI şi legătura cu o femeie în proces de divorţ

În spatele MAI şi de-a lungul străzii Vasile Alecsandri din Capitală s-a produs o mare uşurare.

Misterul bombei parcate în spatele Ministerului Afacerilor Interne

Dublată, ce-i drept, de o supărare pe măsură: "bomba" anunţată azi de un cetăţean, ca fiind amplasată sub un autoturism parcat în preajma MAI (informaţie ce a impus autorităţilor să blocheze traficul pe strada amintită), s-a dovedit un banal GPS, adus cu un Volkswagen de la Doroţkaia. Falsa alertă a consumat, însă, eforturile şi timpul unui important număr de genişti, pompierii şi poliţişti.

Persoana care a alertat poliția s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 31 de ani, originară din localitatea Doroțkaia, aflată în proces de divorț. Aceasta a declarat polițiștilor că a depistat GPS-ul instalat sub automobilul său de model Volkswagen Golf pe parcursul zilei de ieri. După ce şi-a consultat avocatul, dis-de-dimineață a venit la Chișinău.

Femeia a lăsat automobilul în parcarea de pe strada Vasile Alecsandri, în spatele Ministerului Afacerilor Interne, și a apelat la serviciul 112.

Solicitat telefonic, Dianu Savciuc, şef Securitate publică din cadrul IP Centru, a declarat pentru Deschide.MD că persoana în cauză a venit cu automobilul de la Doroțkaia. El a precizat că, după ce au fost efectuate cercetările la fața locului, obiectul a fost ridicat de către geniști.

„La prima vedere, se presupune că ar fi vorba despre un dispozitiv de urmărire (GPS), însă asta va putea fi stabilit doar după ce va fi supus unei expertize. Femeia susține că se află în proces de divorț cu soțul și că nu a avut vreun conflict cu altcineva”, a precizat Savciuc.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care dispozitivul de urmărire a ajuns sub automobilul femeii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării