main logo
1167

Ministrul Apărării a inspectat lucrările de raparație la Tabăra Militară 142

Ministrul Apărării Pavel Voicu, împreună cu generalul de brigadă Igor Gorgan, comandant al Armatei Naţionale, a efectuat astăzi o vizită de inspecţie în tabăra militară 142 din Chişinău.

Pavel Voicu a inspectat lucrările de raparație la Tabăra Militară 142Foto: army.md

Aceasta este cea de-a doua vizită de acest gen a conducerii instituţiei de apărare în tabăra militară pentru a verifica modul în care au fost înlăturate neajunsurile şi soluţionate problemele privind lucrările de reparaţie şi renovare a infrastructurii şi tehnicii militare din dotarea unităţilor militare, transmite Știri.md

Prin urmare, Pavel Voicu a rămas mulţumit de calitatea lucrărilor de vopsire şi reparaţie a vehiculelor militare și starea acestora din remizele de staţionare.

Totodată, potrivit Ministerului Apărării, ministrul a vizitat complexul sportiv, tirul Batalionului cu Destinaţie Specială „Fulger”, centrul cultural-educativ din unitate şi porţiunea de teren destinată pentru construcţia stadionului Taberei Militare.

„Pentru militarii Armatei Naţionale, pregătirea fizică şi starea moral-psihologică constituie un element important pentru buna funcţionare a instituţiei de apărare şi îndeplinirea calitativă a misiunilor de serviciu. Iată de ce, am dispus identificarea surselor necesare, a agenţilor economici şi partenerilor, care ar putea să ne ajute la construcţia unui stadion modern pe teritoriul Taberei şi reparaţia edificiului centrului cultural-educativ, astfel încât militarii să dispună de condiţii decente de activitate şi instruire. De asemenea, am dat indicaţii să se repare tirul Forţelor Speciale şi să se organizeze, în cel mult două săptămâni, trageri de testare”, a spus Pavel Voicu.

De asemenea, ministrul a adăugat că a informat Preşedinţia, Guvernul şi Parlamentul despre situaţia nesatisfăcătoare şi necesităţile stringente la capitolul construcţie, reparaţie şi renovare a infrastructurii şi tehnicii militare din Armata Naţională şi şi-a exprimat încrederea că în scurt timp, vor fi identificate resurse şi soluţii de îmbunătăţire a acesteia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării