main logo
540

Maternitatea nr.1 va fi renovată pe banii Bucureştiului. Ce alte investiţii vor mai face la Chişinău

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că va acorda sprijin Primăriei de la Chişinău pentru înfiinţarea unei linii de transport în comun care să deservească obiectivele turistice din Capitală.

Maternitatea nr.1 va fi renovată pe banii BucureştiuluiMaternitatea nr.1 va fi renovată pe banii Bucureştiului

Astfel, municipalitatea va primi cadou din partea României două autobuze. În şedinţa de joi a Consiliului Municipal Bucureşti a fost aprobat programul de cooperare dintre cele două Capitale, scrie publika.md.

Direcţiile de cultură dintre cele două primării vor derula anual un proiect bilateral sub genericul, "Săptămâna Teatrelor din Bucureşti la Chişinău şi Săptămâna Teatrelor din Chişinău la Bucureşti". În ambele oraşe, timp de o săptămână vor fi prezentate spectacole şi teatre din oraşul partener. 

Totodată, Biblioteca Metropolitană Bucureşti şi Biblioteca Municipală Bogdan Petriceicu Haşdeu din Chişinău vor încheia un protocol de colaborare în cadrul căreia se vor realiza schimburi de cărţi. 

La fel, medicii noștri vor merge la stagii de pregătire în spitalele din Capitala României, iar Maternitatea nr.1 din Chişinău va beneficia de lucrări de renovare plătite de către Primăria Bucureşti.

Colaborarea a fost posibilă datorită programului de cooperare, semnat de către primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, şi edilul interimar al Capitalei, Silvia Radu. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării