1598
1
Iurii Luncașu a fost petrecut pe ultimul drum la cimitirul Sfântul Lazăr
1598
1

Astăzi a fost petrecut pe ultimul drum omul de afaceri Iurii Luncașu. Ceremonia a avut loc la cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chișinău, a scris activistul Anatol Mătăsaru.

Foto: fb.com/AnatolMatasaru

Vlad Plahotiuc a scris astăzi un mesaj de condoleanțe în legătură cu decesul lui Luncașu. „Tristețe adâncă și un gol care nu poate fi umplut. Odihnește-te în pace, dragul și bunul meu prieten”, se arată în mesaj, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Iurii Luncașu, care s-ar fi împușcat la 17 august, pe traseul R-6, a fost reprezentantul companiei care deține „Casa Albă”, impunătoarea clădire de la poalele parcului Valea Morilor, atribuită lui Vlad Plahotniuc. 

Totodată, dânsul a fost cel care stă în spatele întreprinderii Proterra Grup SRL, o firmă care a câștigat în ultimii doi ani cele mai bănoase licitații pentru salubrizarea instituțiilor statului.

Principala ipoteză în cazul deceseului omului de afaceri este sinuciderea. Declarația aparține Procurorului șef al Oficiului Buiucani al Procuraturii municipiului Chișinău, care a spus că pe marginea acestui caz a fost deschis dosar penal.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter