main logo
884

Interpretul moldovean cu cel mai bun debut muzical la Moscova

De curând, la Moscova a avut loc decernarea premiilor „DORE beauty awards” și „ViVO Celebrities”.

Interpretul moldovean cu cel mai bun debut muzical la MoscovaFoto: perfecte.md

Oaspete, dar și premiant la eveniment a fost Maxim Zavidia, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

Acesta a cântat piesa lui de la Eurovision 2019 Moldova - „I will not surrender” și a devenit câștigătorul nominălizării „Cel mai bun debut muzical”. Tânărul a rămas plăcut surprins pentru că pe piața muzicală din Rusia, el a apărut doar cu 7 luni în urmă.

„Premiul Viva pentru mine este o mare surpriză. Eu nici nu m-am gândit că în acea seară pot să mă reîntorc acasă cu așa un trofeu. Îmi amintesc că atunci când mi-au strigat numele de pe scenă, eu făceam fotografii și nu înțelegeam de ce sunt chemat. Într-un final, mi-au oferit un premiu foarte special – „Cel mai bun debut” și cred că împreună cu echipa mea chiar merităm această victorie. Imediat mi-am adus aminte de toate proiectele din acest an – Eurovisionul 2019 în Moldova, „Ну-ка все вместе” de la Russia 1, preselecția la competiția Novaya Volna, colaborarea cu Igor Gulyaev. După ce am primit premiul cunoscuții, colegii de breaslă, prietenii, familia s-au grăbit să mă felicite și să-mi ureze succes”, a spus Maxim.

La decernarea premiilor Viva Celebrities au mai participat interpretii rusi: Vakhtang, Margarita Pozoyan, Nazima, Doni, Zhenya Polikarpova, Nastya Krainova, Infinity si Klava Koka.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării