main logo
1091

În Moldova, mai sunt copii care îi cer Moșului mâncare în loc de jucării

În fiecare an, mii de copii îl așteaptă pe Moș Crăciun, însă nu toți dintre micuți primesc cadouri. Mulți copii îndură frig, sărăcie și foame, la vârsta când ar trebui să se bucurie de o copilărie fără griji.

În Moldova, mai sunt copii care îi cer Moșului mâncare în loc de jucării

Alexandru i-a scris o scrisoare Moșului, în care cere hrană în loc de jucării. El mai are o surioară de 3 anișori. Îi crește doar bunica, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

„Eu o am doar pe bunica. Tu nu ai fost niciodată la mine. Te-am văzut la alți copii. Dar te rog din sufletul meu dacă mai dovedești treci și pe la mine anul acesta. Am nevoie de o geacă groasă și hrană. Nu vreau jucării. Doar hrană”…

Iar ca el sunt sute, poate mii de copii, care așteaptă o bucurie în prag de sărbători. Și tu poți fi Moș Crăciunul lor, alăturându-te campaniei #shoeboxmoldova; #bucurielacutie!          

Mii de mămici cu suflet mare, din țară, dar și din toate colțurile lumii, s-au mobilizat în cadrul campaniei și au pregătit cutia pentru micuții deznădăjduiți și chinuiți de a lor soartă.

„Asta e Moldova mea, în care copiii îi cer Moșului mâncare în loc de jucarii… Astăzi, datorită vouă, putem să le încălzim inimioarele, să le luminăm ochiii și să îi facem să uite de derere…

Pentru cei care vor sa sustine campania financiar (produse alimentare, scutece, lapte praf) este deschis un proiect de donatii. Anul trecut, cu ajutorul vostru am reușit să ajungem la 92 de familii și mai mult de 730 de copii! Anul acesta sper să bucurăm și mai mulți! Campania este prevazuta pentru a asigura cu pungi alimentare 50 de familii care trăiesc la limita sărăciei,” comunică Cristina Mastac Comerzan.

Cei care vor să contribuie de la distanță pentru procurarea produselor alimentare pot dona AICI”.

Oricine dorește să se alature cu un cadou e mai mult decât binevenit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării