main logo
4776

Imaginea amuzantă cu soțul și fetița Xeniei Deli, surprinsă în avion

Moldoveanca și-a bucurat fanii cu imagini noi în care apare micuța Anastasia. De această dată, fetița este legănată pe brațe de tatăl său, Ossama, care între timp a adormit.

Imaginea amuzantă cu soțul și fetița Xeniei Deli, surprinsă în avionImaginea amuzantă cu soțul și fetița Xeniei Deli, surprinsă în avion

În ultima perioadă, Xenia Deli călătorește foarte des. Dacă săptămâna trecută modelul era în Los Angeles, luni – în Geneva, atunci astăzi aceasta a zburat spre Cairo. Din fericire, alături de ea, soțul său și fetiță sunt părinții ei, transmite Știri.md cu referire la ea.md

După ce acum două săptămâni ne-a bucurat cu imagini rare în care apare ea și Ossama al Sharif, bărbatul fiind mai îndrăgostit ca oricând de frumoasa sa soție, aceasta a venit cu o nouă surpriză.

Moldoveanca le-a împărtășit prietenilor virtuali, fotografii făcute în timpul zborului și la aterizare. Aceasta și-a surprins soțul într-o ipostază emoționantă și, totodată, amuzantă în care se vor regăsi cam toți tăticii din lume.

În timp ce o legăna pe brațe pe micuță, Ossama a adormit și el, iar Xenia nu a rezistat tentației și a împărtășit momentul cu urmăritorii de pe Instagram.

Din imaginile postate ulterior este clar că soțul său nu o lasă din brațe pe Anastasia pentru nicio clipă. Este clar că e fata tatei!

Ulterior aceasta a mai publicat imagini cu părinții săi, care păreau încântați să le fie alături.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării