main logo
630

Igor Dodon s-a filmat într-un video în care apare mărșăluind alături de Putin

Igor Dodon s-a filmat într-un video în care apare mărșăluind alături de Putin și anunță programul zilei de 9 mai care va avea loc sub patronajul său.

Igor Dodon s-a filmat într-un video, mărșăluind alături de Putin

Acesta a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook, fiind însoțit și de un mesaj, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Această zi a Victoriei este specială pentru noi, fiindcă marcăm cea de-a 75-a aniversare de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă.

Pe data de 9 mai, la ora 09:30, ne întâlnim la Arcul de Triumf, unde vom porni în coloană spre Complexul Memorial Eternitate, purtând în mâini portretele eroilor noștri.

Seara, începând cu ora 19:00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, se va desfășura un grandios concert festiv. 

Cei mai buni interpreți moldoveni: Nelly Ciobanu, Olia Tira, Natalia Gordienco, formațiile „DoReDos” și „SunStroke Project”, împreună cu orchestra prezidențială, vor interpreta melodii ale anilor de război. Invitată specială a concertului va fi vedeta estradei ruse, Valeria. Sărbătoarea se va încheia cu un spectacol de focuri de artificii.

Să sărbătorim împreună Victoria! Ținem minte, ne mândrim!” a scris șeful statului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării