main logo
2892

Hâncești: Momentul în care doi polițiști iau mită. Cum comentează INSP

Doi inspectori de patrulare au fost filmați în timp ce ar fi primit mită de la un șofer pentru ca ultimul să nu fie documentat.

Hâncești: Momentul în care doi polițiști iau mită. Cum comentează INSPColaj: Știri.md

În imaginile video expediate în adresa redacției Știri.md prin intermediul opțiunii Adaugă o știre se poate observa că polițiștii au fost filmați în dimineața zilei de 26 aprilie, iar bărbatul care ar fi dat mita este șoferul unui automobil de marca Lada.

De asemenea, se poate observa că oamenii legii au urmărit automobilul până la domiciliul șoferului, iar unul dintre polițiști a coborât din mașină și a mers să discute cu șoferul. După câteva secunde, polițistul merge spre mașina de Poliție, iar șoferul automobilului de marca Lada vine după el.

La un moment dat, bărbatul scotocește prin portmoneu și scoate niște bani pe care îi dă unuia dintre polițiști și, ulterior, cei doi oameni ai legii au plecat.

Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco, a declarat pentru Știri.md că pe acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării