419
0
Femeie, lovită pe o trecere din Chișinău. În cât timp a venit poliția
419
0

O femeie a fost lovită pe o trecere de pietoni de pe strada Hristo Botev din Capitală de o mașină marca Renault.

Cu toate că ambulanța solicitată a sosit la locul accidentului în 10 minute după care a transportat victima la unitatea medicală, solicitarea unui echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare a rămas fără răspuns - martorii au așteptat mai mult de o oră venirea polițiștilor.

Activistul Vitalie Sprînceană a făcut public cazul într-o postare pe Facebook, în care relatează faptul că o femeie a fost accidentată pe trecerea de pietoni de pe strada Hristo Botev, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

El spune că a solicitat intervenția unui echipaj de patrulare și a așteptat mai mult de o oră venirea acestuia, iar între timp, șoferul vinovat ar fi părăsit și el locul accidentului.

Șeful Departamentului Clinic de Medicină Urgentă, Vasile Șovgur, a confirmat pentru Unimedia faptul producerii accidentului și a declarat că victima, o femeie, a suferit leziuni minore și că viața ei este în afara oricărui pericol.

Solicitată de redacția Unimedia, purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție sau alte informații.

Amintim că angajați ai Ministerului de Interne au înconjurat în această dimineață mai multe instituții de stat, cei mai mulți dintre ei au împânzit perimetrul din jurul clădirii Guvernului.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter