main logo
918

Ex-ministrul Agriculturii și-a vândut casa de milioane de lângă Durlești

Eduard Grama, fost ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, care este cercetat într-un dosar de corupție, și-ar fi vândut casa de milioane, de lângă pădurea din suburbia Durlești.

Ex-ministrul Agriculturii și-a vândut casa de milioane

Casa a fost scoasă spre vânzare la începutul acestui an, la prețul de 270 de mii de euro sau circa 5,4 milioane de lei, transmite Știri.md cu referire la Anticoruptie.md.

„Imobilul care a aparținut familiei Grama timp de aproape șase ani, este plasat pe un teren de peste zece ari, cu saună și piscină în ogradă. În ultima Declarație de avere, pentru anul 2016, Eduard Grama a indicat că prețul casei și a acareturilor este de puțin peste 754 de mii de lei, iar a terenului de aproape 247 de mii de lei, ceia ce în total constituie cca 50 de mii de euro. Reprezentantul agentului imobiliar, care s-a ocupat de tranzacție, a precizat pentru Anticoruptie.md că la finele lunii aprilie s-a găsit și un cumpărător, care a și achitat o arvună până la perfectarea contractului de vânzare-cumpărare. Agentul a dat de înțeles că prețul inițial a fost negociat, dar a refuzat să ne comunice cu cât a fost vândută casa”, scrie sursa citată.

Eduard Grama a fost reținut la 15 martie 2017 de către procurorii Anticorupţie, fiind bănuit de luare de mită pentru înstrăinarea ilegală a 9,2 ha de teren, aflate în apropierea Colegiului Naţional de Viticultură şi Vinificaţie din Chişinău.

Citește articolul integral pe Anticoruptie.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării