main logo
1001

Emilian Crețu vine cu noi dezvăluiri din copilărie de Ziua Familiei

De ziua Familiei, Emilian Crețu vine cu noi destăinuiri din copilăria lui. Am încercat să aflăm cum au fost crescuți și educați copiii familiei Crețu, astfel încât să devină un model pentru semenii lor.

Emilian Crețu vine cu noi dezvăluiri din copilărie de Ziua Familiei

Unul este foarte creativ, celălalt frate s-a dedicat credinței, fiind călugăr pe muntele Athos, iar surorile sunt frumusețile familiei, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

În fruntea clanului, ca un scut de apărare, stă o femeie firavă, dar plină de caracter și suflet. Mama este cea care a îndurat multe în viață ca să formeze o familie sănătoasă.

Emilian Crețu se spală de păcatele profesiei și apare în fața fanilor așa cum îl știu doar fetele casei. Este același băiat al casei care s-a dezlipit de Negureni, doar fizic, nu și sufletește, ca să se realizeze în profesie și să-și îndestuleze familia. 

Doar că primii bani i-a investit în ceea ce mama n-a purtat o mare parte din viată, o pereche de cercei din aur. O adevărată avere, pe atunci, pentru ea.

A muncit ca să-și vadă un mare vis împlinit, propriul apartament. Păcat că în el nu încape și lejanca din Negureni, care însă stă la locul ei neclintită pentru toată viața.

De la o vreme Emilian a început să pună preț pe lucruri de calitate, astfel îmbunătățindu-i pe cât e posibil viața primei femei din inima lui, mama. Pentru ele creează, pentru ele a umplut curtea de la Negureni cu flori și copaci exotici. 

Pentru fetele casei a desenat pe o foaie casa copilăriei, în care nu mai e loc de suspine, lacrimi, certuri și chiar de acea văcuță salvatoare. 

Emilian este gata să-și pună sufletul și amintirile triste pe altar, doar dacă ele vor schimba viețile celorlalți oameni în bine. 

Or el, întotdeauna a visat că mama va fi fericită, frumoasă, cu cerceii dăruiți de el în urechi. Iar pernele și văcuța care ascund trăirile triste ale copilăriei, demult nu mai fac parte din acest desen.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării