main logo
5964

Emilian Crețu se însoară? Fotografia care a stârnit curiozitatea fanilor

Îndrăgitul actor duce o viață foarte activă în mediul online. În prezent, acesta își bucură fanii cu postări „picante” din vacanța pe care o are în Cuba.

Emilian Crețu se însoară? Fotografia care a stârnit curiozitatea fanilorFoto: instagram.com

Emilian Crețu este mereu pus pe glume. În cea mai recentă publicare de pe pagina sa de Instagram, el apare foarte fericit alături de o negresă, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Descrierea imaginii este una intrigantă și a pus fanii umoristului pe jar. 

„Tocmai de asta lumea e frumoasă și interesantă, pentru că suntem diferiți!!! P.S. Nina cumpară mămicai niște valeriancă, eu mă-nsor!”, a scris Crețu.

Cu siguranță, este o nouă glumă de-a actorului, acesta obișnuind adesea să se facă remarcat prin postările sale pline de umor.

Internauții s-au amuzat pe seama pozei și au scris mai multe urări de bine în dreptul acesteia: „Felicitări ... jucăm nunta”, „Felicitări, o să fie nunta anului”, „Emilian, tocmai în Cuba ai găsit-o pe Geta?”, „Cum să înțeleg, asta îi Valea mult așteptată”, „În sfârșit ți-ai găsit mireasă”, „Fii serios Emiliano. Doamne ajută!”, „Alb și negru fac o floare, cea mai mândră dintre flori, cade jos tot Negureniu, Emiliane, matincă te însori”, au comentat mai mulți urmăritori ai artistului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării