main logo
705

Elevul insultat de o învățătoare din Capitală, amenințat cu hărțuirea fizică

După ce ieri jurnalista Marcela Dedin a mărturisit printr-o postare publică faptul că fiul său de clasa a V-a este hărțuit verbal de o profesoară, astăzi minorul este deja amenințat.

O profesoară din cadrul Liceului Teoretic Gheorghe Asachi din Capitală și-a dat demisia după ce și-a permis să insulte elevii cu diferite cuvinte urâte precum ”curvă politică”, iar unul dintre copii și-a anunțat mama despre acest incident.

Jurnalista Marcela Dedin scrie pe pagina sa de Facebook că deși profesoara a demisionat, fiul său primește apeluri cu amenințări de hărțuire fizică din partea persoanelor necunoscute.

„Doamne, ce bine că mi-am ascultat copilul și nu l-am lăsat să plece astăzi la scoală, după ce a început să fie telefonat de pe un număr privat şi amenințat cu hărțuirea fizică în fața liceului! Îmi imaginez cum s-ar fi simțit copilul meu astăzi la școală! Ar mai fi rămas să luați nişte pietre în mâini și să aruncați în el, stimați elevi ai clasei a X-a, unii dintre care v-ați permis sa faceți astfel de amenințări pe pagina mea de FB!

Jurnalista susține că administrația liceului nu i-a aplicat nicio sancțiune profesoarei.

„Ca să fiu înțeleasă corect, scopul meu a fost nu să fie sancționată profesoara, scopul meu a fost să apăr drepturile copilului meu, care iată continuă să fie hărțuit psihologic și amenințat, inclusiv la telefon!”, a scris Marcela Dedin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării