main logo
563

Drumuri bune: Reparația traseelor va începe în martie

Lucrările de reparație a traseelor incluse în programul „Drumuri bune pentru Moldova 2” vor începe în luna martie curent.

Drumuri bune: Reparația traseelor va începe în martie

Anunțul a fost făcut astăzi de către vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Cebotari, transmite Știri.md cu referire la moldpres.

„Avem angajamentul de a repara 2.600 km de drum și asta înseamnă că nu trebuie să începem lucrul în luna mai, cum am făcut-o anul trecut, dar și mai devreme. Noi ne-am propus ca acest lucru să fie început chiar din luna martie. Colegii noștri se află pe traseul Leușeni-Chișinău. Cel puțin 30 la sută din drum a fost deja plombat și urmează ca în câteva zile să fie plombat tot traseul până la Chișinău”, a comunicat Cebotari.

Sursa citată a mai spus că drumurile reparate anul trecut, pe care după topirea zăpezii au apărut găuri, vor fi reparate din contul antreprenorilor. „Antreprenorii au dat garanții și urmează ca aceste drumuri să fie într-o condiție bună chiar și după iarnă. Am identificat o singură porțiune de drum pe care s-au format găuri. Această porțiune a fost reparată ultima și din cauza condițiilor climaterice care au urmat, acest drum din păcate nu este bun. Dar colegii de la Administrația de Stat a Drumurilor au angajamentul să aducă la condiție acest sector de drum din contul antreprenorilor”, a menționat Cebotari.

În acest an, 2.600 km de drum din toată țara urmează a fi reparat. În luna noiembrie 2018, a fost lansat procesul de colectare a propunerilor privind sectoarele de drum care urmează a fi incluse în Program.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării