main logo
1007

Drama unei mame cu 3 copii: Gonită cu tractorul și stropită cu benzină

”13 ani alături de tatăl copiilor au fost un adevărat calvar!”, este mărturisirea unei mame cu 3 copii, din raionul Nisporeni, care spune că, ani la rând, a fost victima violenței domestice.

Drama unei mame cu 3 copii: Gonită cu tractorul și stropită cu benzinăFoto: Captură video

Într-un final, ea a reușit să scape din mâinile bărbatului agresiv și să o ia de la capăt, deși noul început nu este deloc ușor, transmite Știri.md cu referire la tv6.md.

Unde se adăpostește la moment mama împreună cu cei trei copii și cum reușesc să facă față greutăților, aflați vineri, într-o nouă ediție a emisiunii „Oameni pentru Oameni”, la TV6, începând cu ora 18:30.

Această femeie de 35 de ani își amintește cu greu de clipele pline de violență petrecute alături de bărbatul căruia i-a dăruit trei copii.

Nina Șeremet, mamă a 3 copii: „Încercam să îi spun ceva ca să mă ajute, dar nu puteam să-i spun nimic, el întotdeauna trântea ușile, arunca cu ce nimerea, strica, mă bătea, mă fugărea. M-a apucat de păr și mi-a aruncat benzina aceea în față. Mi-a nimerit în ochi, mă usturau ochii”.

Iar altă dată, femeia spune că, bărbatul a fost cât pe ce să o calce cu tractorul.

Nina Șeremet, mamă a 3 copii: „Am fost fugărită și cu tractorul. Pe băiețel îl aveam în brațe, iar pe a doua fetiță o țineam de mână. Așa de tare mergea, așa tot drumul, haotic, că era beat”.

Într-o zi, răbdarea femeii a crăpat. Ea și-a luat inima-n dinți și, alături de copii, a plecat. Unde se află acum și ce explicații are soțul său pentru faptele comise, aflați într-o nouă ediție „Oameni pentru Oameni”. 

Totodată, săptămâna trecută, în cadrul emisiunii v-am relatat istoria unei familii din satul Sofia, raionul Drochia. Atât mama, tata, cât și fiica lor sunt cu necesități speciale, dar, în pofida la toate, ei nu-și pierd speranța în ziua de mâine.

Cornel Babira, eroul emisiunii ”Oameni pentru Oameni”: „Nu avem ce face, așa e viața, trebuie să luptăm până la capăt. Cu vai, cu vai, dar o să trecem, o să ne străduim”.

Pentru că una dintre cele mai mari dorințe ale familiei era să aibă în casă o baie, echipa emisiunii a hotărât să vină în ajutor. 

Protagoniștii ediției au primit în dar obiecte sanitare, dar și un voucher pentru a procura teracotă.

Stela Babira, eroina emisiunii ”Oameni pentru Oameni”: „După bugetul nostru familial, trebuia vreo 10 ani ca să pot strânge și să procur aceste lucruri. Mulțumim mult la toată lumea, mii de plecăciuni!”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării