main logo
789

Dosarul morţii lui Brăguţă: Un inculpat a fost plasat în arest la domiciliu, iar altul a primit încă 30 de zile în izolator

Unul dintre inculpaţii în dosarul Brăguţă, fost coleg de celulă cu acesta, a fost transferat din izolator în arest la domiciliu, iar în cazul altuia, detenţia preventivă a fost prelungită cu încă 30 de zile.

Dosarul morţii lui Brăguţă: Un inculpat, plasat în arest la domiciliuDoi deţinuţi sunt cercetaţi în stare de arest, fiind învinuiţi că l-au torturat pe Brăguţă.

De asemenea, în şedinţa de ieri, a continuat vizualizarea imaginilor din izolatorul în care s-a aflat Andrei Brăguţă. Menţionăm că alţi doi deţinuţi sunt cercetaţi în stare de arest, fiind învinuiţi că l-au torturat pe Brăguţă, iar trei poliţişti sunt în arest la domiciliu, fiind acuzaţi că nu au intervenit pentru a opri bătaia din celulă, scrie jurnal.md.

Într-un alt dosar, 13 angajaţi ai Izolatorului de detenţie provizorie al Direcţiei de Poliţie a Capitalei sunt învinuiţi de tratament inuman faţă de tânărul decedat în august în penitenciar. Inculpaţii riscă până la opt ani închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării