main logo
1299

Doi indivizi și-au bătut joc de o minoră de nici 14 ani din Călărași

Doi tineri în vârstă de 24 și 27 de ani au fost condamnați la închisoare pe un termen de 15 ani și, respectiv 11 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și acțiuni violente cu caracter sexual, comise în privința unei persoane care nu a împlinit vârsta de 14 ani.

Doi indivizi și-au bătut joc de o minoră de nici 14 ani din CălărașiFoto: anchetaonline.ro

Sentința a fost pronunțată în data de 28 noiembrie 2022, de către Judecătoria Strășeni, sediul Central, transmite Știri.md.

La 15 iulie 2022, aproximativ la ora 01:20, învinuiții, aflându-se într-o odaie a unei case de locuit, situată într-un sat din raionul Călăraşi, fiind în stare de ebrietate alcoolică, urmărind scopul violării minorei, despre care știau cu certitudine că nu are vârsta de 14 ani, profitând de starea ei psihofiziologică și de imposibilitatea de a-și exprima voința sa, în virtutea vârstei fragede, amenințând-o cu violența, au întreţinut cu ultima un raport sexual în mod forțat. Ulterior, cel mai tânăr învinuit, urmărind scopul satisfacerii în continuare a poftei sexuale în formă perversă, prin constrângere psihică manifestată prin amenințarea cu vătămarea integrității corporale a victimei, contrar voinţei minorei, a întreţinut cu aceasta un act sexual în formă perversă.

Pe tot parcursul desfășurării procesului penal, inculpații s-au aflat în stare de arest preventiv, măsura preventivă fiind menținută și de către instanța de judecată, până la intrarea sentinței în vigoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării