main logo
995

Diplomați străini, invitați în cadrul exerciţiului militar Scutul de Foc

În cadrul exerciţiului militar „Scutul de Foc - 2024” a fost organizată o zi a oaspeţilor de onoare, la care au participat diplomaţii străini acreditaţi în Republica Moldova.

Diplomați străini, invitați în cadrul exerciţiului militar Scutul de FocImagine simbol

Aceştia au avut ocazia să urmărească desfăşurarea exerciţiului, iar unităţile militare din armatele SUA, Republicii Moldova şi României au oferit spectacole demonstrative, transmite Știri.md cu referire la infotag.md.

Diplomaţii au vizitat şi un spital de campanie primit în cadrul Facilităţii Europene pentru Pace (FEP). Medicii militari şi-au demonstrat abilităţile în condiţii de teren sau în timpul unor dezastre naturale contingente. 

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatii, a apreciat buna organizare şi desfăşurare a exerciţiului „Scutul de Foc”, subliniind interoperabilitatea, profesionalismul şi eforturile impresionante ale participanţilor. Exerciţiul a avut loc între 5 şi 23 august.

Știri.md amintește că cel puțin cinci bubuituri au răsunat în raionul Anenii Noi. Ieri, 22 august, au fost executate trageri de luptă din armamentul de artilerie din dotarea Armatei Naționale, în contextul desfășurării exercițiului „Scutul de Foc - 2024”.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării