main logo
414

Diploma de Onoare a Președintelui la 200 de pedagogi cu ocazia Zilei profesionale

Șeful statului anunță că în ajunul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ a conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova la circa 200 de pedagogi din țară, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Republicii.

Diploma de Onoare a Președintelui cu ocazia Zilei profesionale

"În ajunul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, am conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova la circa 200 cei mai buni pedagogi din întreaga țară, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Republicii.

Diplomele au fost acordate în semn de apreciere a măiestriei pedagogice manifestate la promovarea unui învățământ de calitate, pentru cuget competitiv și creativitate la reformarea procesului educațional precum și contribuție la educarea tinerei generații în spiritul valorilor general-umane.

Le-am mulțumit profesorilor pentru sacrificiul, dedicația și munca imensă pe care o depun în procesul de educație a tinerelor generații. Am menționat faptul că educația de calitate trebuie să fie prioritate națională, iar această meserie nobilă trebuie să fie remunerată pe măsură.

Totodată, cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ am decis să semnez un decret prin care voi conferi distincții de stat unor profesori pentru merite deosebite în domeniul educațional moldovenesc", a scris Dodon pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării