main logo
988

Cum s-a produs accidentul mortal la Leova şi cui îi aparţine locomotiva

Un microbuz de model Mercedes Sprinter a fost lovit violent marți, 19 iunie, de o locomotivă la trecerea la nivel cu calea ferată în satul Cuporani, raionul Leova.

Cum s-a produs accidentul mortal la Leova şi cui îi aparţine locomotiva

Ca urmare a impactului, pasagerul din microbuz a murit, iar șoferul a fost grav rănit, transmite Ştiri.md cu referire la IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în urma acțiunilor procesuale efectuate, s-a stabilit că șoferul microbuzului în vârstă 58 de ani, împreună cu un alt bărbat de aceeași vârstă, se deplasau prin localitatea Cuporani, din direcția orașului Cantemir în direcția satului Tigheci. Ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, conducătorul ar fi ignorat semnalul luminos care interzice trecerea, dar și semnalul sonor al locomotivei.

Locomotiva, care aparține depoului nr. 3 Basarabeasca, se deplasa pe linia de cale ferată din direcția satului Tigheci. Aceasta a accidentat microbuzul lateral în partea  dreaptă. Ca urmare a impactului, ambii bărbați s-au ales cu diverse traumatisme și au fost transportați de urgență la Spitalul raional Cantemir. La scurt timp, pasagerul s-a stins, iar șoferul se află în stare gravă.

Circumstanțe accidentului se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării