main logo
680

Cum au marcat rudele lui Viorel Mardare 40 de zile de când nu mai e în viață

O alt fel de masă de pomenire - cu muzică și zâmbete, rudele și prietenii lui Viorel Mardare au marcat 40 de zile de când regizorul nu mai este în viață.

Cum au marcat rudele lui Viorel Mardare 40 de zile de când nu e în viațăCum au marcat rudele lui Viorel Mardare 40 de zile de când nu e în viață

„Am făcut 40 de zile după tradițiile creștinești, deoarece Viorel ținea foarte mult la tradiții. Dacă nu facem pomene așa cum se cuvine, el va fi supărat.

Am făcut așa cum și-a dorit el. Râuri de vin, bărbați în cămăși cu floricele, fetele cu haine colorate și veselie..să știm că undeva, alături de noi, se bucură și el”, a spus sora lui Viorel, Angela Mardare, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Amintim că regizorul în vârstă de 37 de ani a fost diagnosticat cu cancer în 2018, iar la 9 martie 2019 s-a stins din viață, iar la 11 martie a fost petrecut pe ultimul drum. Zeci deoameni au venit să-și ia rămas bun, la Biserica Sfânta Teodora de la Sihla, din Chișinău.

După ce s-a tratat în Austria, Viorel Mardare revenise în Republica Moldova, iar din 21 ianuarie era internat la Spitalul Oncologic din Chișinău.

Viorel Mardare a fost un cunoscut regizor din Republica Moldova, a cărui activitate s-a remarcat în special prin spoturile sociale regizate de acesta.

Regizorul s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării