main logo
1035

Cum arată noul sector de poliție din Chișinău, construit cu 3,4 milioane de lei

Un nou sector de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Râșcani din capitală a fost inaugurat astăzi de către autorități.

Cum arată noul sector de poliție din Chișinău, de 3,4 milioane de lei

La eveniment a participat șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, transmite Știri.md cu referire la moldpres.

„Ne dorim ca încrederea cetățenilor în poliție să crească, iar oamenii legii să lucreze în condiții mai bune. Deschiderea noului sector este o frumoasă realizare a sistemului polițienesc.

Am reușit să procurăm sute de automobile noi, echipamente speciale și să instruim polițiștii pentru a acorda cetățenilor servicii de calitate. Nu ne vom opri aici, acțiunile de reformare vor continua”, a spus Pânzari.  

„Ne dorim ca administrația publică locală să fie mai aproape de cetățeni, cărora să le putem oferi siguranță. Sunt sigur că împreună cu colegii din poliție putem face față provocărilor. Aveți toată susținerea noastră pentru a crea lucruri bune în interesul comunității”, a afirmat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Șeful adjunct al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Silviu Mușuc, a menționat că noul sector a fost construit din temelii. 

„Acesta este dotat cu mobilier și tehnică modernă. În cadrul instituției vor activa circa 20 de polițiști, în regim 24 din 24. Până la finele acestui an, ne propunem să deschidem încă 4-5 astfel de sectoare”, a remarcat Mușuc.

Construcția noului sector a costat 3,4 mln de lei și a fost finanțată din bugetul de stat, în cadrul reformei poliției. Potrivit autorităților, banii urmează a fi rambursați de partenerii europeni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării