main logo
692

Cum a ajuns o tânără din Capitală să fie jefuită de propria mătușă

Infracţiune descoperită de către un echipaj al Batalionului de Reacţionare Operativă de la Botanica. Este vorba despre un caz de furt, care a avut loc acum 2 săptămâni.

Cum a ajuns o tânără din Capitală să fie jefuită de propria mătușăCum a ajuns o tânără din Capitală să fie jefuită de propria mătușă

Victima este o tânără, în vârstă de 22 de ani, care la începutul lunii martie a rămas fără o geantă unde ţinea banii şi mai multe carduri bancare. A depistat lipsa bunului exact în ziua când urma să plece din ţară. Astfel, nu a mai avut timp să-i anunţe pe oamenii legii. A făcută denunţul însă, la aeroport, la poliţiştii de frontieră.

Aseară, în timp ce patrulau, un echipaj de la BRO, a sesizat un tip dubios care avea în mână o geantă pentru dame. Luat la întrebări, el a recunoscut că aceasta nu îi aparţine. Când i-au verificat conţinutul, ofiţerii au descoperit că este vorba, de fapt, de cazul tinerei.

În cadrul investigaţiilor s-a stabilit că, principalul suspect în acest caz este, de fapt, mătuşa victimei. Mai exact, tânăra locuieşte în Capitală împreună cu ea şi cu buneii. Suspectul le-a declarat ofiţerilor, că anume mătuşa i-ar fi dat geanta cu tot cu bani şi acte. Versiune care, într-un final, a fost descoperită şi de către partea vătămată. Fata spune că nu este pentru prima dată când devine victima propriei rude, scrie Canal3.md.

Tânăra spune că în geanta depistată acum lipsesc doar banii, cardurile şi buletinul de identitate nu ar fi fost atinse. Totuşi, potrivit poliţiei, paguba atinge aproape suma de 24 de mii de lei.

Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal pentru furt, iar suspectul este mătuşa victimei. Anumea ea i-ar fi dat bunurile bărbatului reţinut noaptea trecută.

Dacă i se va demonstra vinovăţia, femeia riscă o amendă de câteva zeci de mii de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării