main logo
1281

Clipe de groază la Strășeni: O bunică și nepoata ei, amenințate cu arma de 3 hoți

Noapte de groază pentru o familie din Strășeni. Trei bărbați cu cagule pe cap au pătruns în locuința unei femei și au amenințat-o cu arma, cerându-i toți banii din casă.

Cazul a avut loc în orașul Strășeni. Femeia, în vârstă de 61 de ani, se afla în casă cu fratele ei de 53 de ani și nepoțica de 10 ani, transmite Știri.md cu referire la dinstraseni.md.

Bărbații au intrat în locuință și au îndreptat arma spre femeie și nepoțica sa, cerând să le de-a banii și telefoanele mobile. În acel moment, dintr-o altă odaie a ieșit fratele stăpânei. Doi dintre suspecți au fugit imediat din casă, iar al treilea a fost luat la pumni de bărbat, însă a reușit și el să fugă.

Oamenii legii sunt pe urmele suspecților. Dacă vor fi găsiți vinovați, agresorii riscă până la 12 ani de închisoare pentru tâlhărie.

În timpul intervenției polițiștilor, fetița a primit în dar un ursuleț de pluș. Acțiunea face parte din cadrul campaniei inițiate de Inspectoratul General de Poliție „O jucărie pentru zâmbetul copiilor” și se adresează micuților aflați în situații de risc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării