main logo
711

Cine este noul șef la sectorul Poliției de Frontieră din Aeroportul Chișinău

Sectorul Poliției de Frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău are un nou șef.

Șef nou la sectorul Poliției de Frontieră din Aeroportul ChișinăuFoto: echipa.md

Este vorba despre Eduard Volentir, care a fost anterior şef adjunct al Centrului Operaţional de Coordonare din cadrul Poliției de Frontieră, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Ordinul de numire în noua funcție a fost semnat pe 20 august, potrivit declarației de venit pe care a depus-o Volentir la Autoritatea Națională de Integritate.

În document a fost indicat un salariu pentru anul curent de peste 150 de mii de lei și venituri de 63 de mii de lei din pensie.

În luna iunie curent, Eduard Volentir a primit mai multe imobile prin donație: un teren, un apartament de 41 de metri pătrați, o casă de 91 metri pătrați și încă o casă mai mică. Funcționarul nu indică un preț estimativ al bunurilor imobile pe care le-a primit.

Eduard Volentir mai are în proprietate un apartament de 71 metri în care a investit în 2006 peste 383 mii lei. Anul trecut, acesta și-a cumpărat o mașină nouă, de model „Hyndai Tucson” pentru care a plătit peste 21 de mii de euro.

Familia Volentir a luat trei credite de la instituțiile bancare în sumă totală de 190 mii lei, cel mai mare fiind accesat în anul curent și este scadent în 2022.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării