main logo
679

Chisinau Is ME: Un băiat în acvariu a apărut în parcul Valea Trandafirilor

De acum înainte, ieșind la o plimbare în parcul Valea Trandafirilor, chișinăuienii vor putea nu numai să se odihnească pe o bancă lângă lac, ci și să se bucure de încă un obiect unic de artă - o pictură murală din partea proiectului „Chisinau Is ME”.

Locul acesta este cunoscut de vizitatorii parcului drept unul care și-a pierdut din aspectul său de altă dată. Peretele umed, acoperit cu mucegai, de care este atașată o bancă, a devenit ținta mulțimii de inscripții și sloganuri sportive, care arătau un pic respingător. 

Din fericire, în orașul nostru există oameni care acordă o deosebită atenție anume acestor locuri și numai pentru a le face mai frumoase și mai atrăgătoare. 

Artiștii proiectului „Chisinau Is ME” au transformat acest loc într-o adevărată operă de artă - o stradă triptic, unde pe trei pereți este pictat un acvariu cu pești, supravegheat de un băiat curios în ochelari subacvatici. Acum, orice doritor i se poate alătura.

Proiectul non-profit de artă urbană „Chisinau Is ME”, al companiei Simpals, mulțumește partenerului „CAPAROL Moldova” pentru sprijinul și vopseaua oferită.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării