main logo
3311

Cele mai plătite joburi vacante în Moldova: Salarii de 25.000 lei

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 11 februarie 2019, conform declarațiilor agenților economici.

Cele mai plătite joburi vacante în Moldova: Salarii de 25.000 lei100 cele mai plătite locuri de muncă în Moldova. Salarii de 25.000 lei

Astfel, cei care sunt interesați pot aplica CV-ul pentru una dintre ofertele menționate în listă, accesând portalul angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Salariile oferite de angajatori încep de la minim 2.500 de lei și ajung până la maxim 30.000 de lei. Singurul post de muncă a cărui salariu ajunge lunar la 30.000 de lei este cel de programator. Pe un salariu de până la 25.000 pot miza cei care vor aplica la funcția de manager.

La capătul opus găsim posturi cu salarii de peste două mii de lei pentru frezori, bucătari, cusători și electrician.

Majoritatea angajatorilor se află în Chișinău și Bălți, dar sunt și câteva oferte din regiune, cum ar fi din Orhei, Florești și Fălești.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării