main logo
935

Cebanu: Lift de 1 milion de lei. Precizarea Primăriei Chișinău

Clădirea Primăriei Chișinău, care numără două niveluri, va avea un ascensor. Lucrările de construcție au început deja. Inițiativa nu este nouă, aceasta fiind solicitată de persoanele cu nevoi speciale.

Cebanu: Lift de 1 milion de lei. Precizarea Primăriei Chișinău

Fotografiile cu micul șantier de la Primărie au fost postate pe Facebook de președintele fracțiunii PL în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Cebanu, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„... Primăria are nevoie urgentă de lift, nu de alta dar îs multe etaje și-i greu de ieșit la cafea. Așa că astăzi în Primărie trudește din greu o echipă genială de profesioniști de marcă internațională, cei mai mari experți la pus macaroane pe urechi, care de un an și jumătate fericesc orașul cu de toate: covoare florale, subterane amenajate, cei mai înalți brazi de Crăciun, iar în curând și cu un lift de un milion de lei la Primărie și apă caldă prin opt veceuri publice de 5 milioane de lei. Se observă abordarea profund profesionistă a unei echipe cu totul genială, bravo băieți!”, a scris liberalul.

Solicitați de Știri.md, responsabilii de la Primărie au declarat că liftul se amenajează la cererea organizațiilor care reprezintă persoanele cu nevoi speciale. 

Ascensorul va fi utilizat de oamenii cu dizabilități care vor dori să asiste la ședințele CMC, la ședințele Primăriei, să vină în audiență etc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării