main logo
13404

Cea mai veche fabrică de medicamente din Moldova, jefuită

Mai multe persoane necunoscute au dat buzna în noaptea zilei de 23 iulie în cea mai veche fabrică de medicamente din R. Moldova, aflată pe strada Vadul lui Vodă din sectorul Ciocana al Capitalei.

Cea mai veche fabrică de medicamente din Moldova, jefuităImagine simbol

Potrivit surselor Pulsmedia.md, directorul adjunct la uzinei, Sergiu Slova, a alertat Poliția în dimineața zilei de 23 iulie, după ce a depistat ușile de la intrare deteriorate. Totodată, acesta a descoperit și că a fost deschis safeul în cabinetul directorului, iar hoții au făcut dezordine în biroul șefului și în laborator, transmite Știri.md.

Sursa citată menționează că a fost furată și o sumă de bani din safeu, iar principalul suspect ar fi un minor vizat în alte aproximativ 30 de cazuri de furt.

Șeful Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

„IP Ciocana a fost sesizată în această dimineață precum că, pe strada Vadul lui Vodă, o persoană a pătruns în interiorul unei întreprinderi de unde a sustras bunuri. La fața locului imediat s-a deplasat grupul operativ, unde în cadrul cercetărilor s-a stabilit că a fost sustras un calculator. Pe caz a fost inițiată o anchetă, iar angajații Poliției întreprind măsuri de investigație pentru identificarea persoanei, dar și care este suma prejudiciului”, a declarat Natalia Stati.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării