main logo
492

Călătorii din transportul public din capitală pot cere taxatorului un pahar cu apă

„Pentru a minimiza impactul negativ al temperaturilor înalte, în caz de necesitate, puteți să vă adresați la șoferul sau taxatorul autobuzului pentru a primi apă potabilă”, un astfel de anunț a apărut în autobuzele din Capitală.

Călătorii din transportul public pot cere taxatorului un pahar cu apă

Acum o săptămână unui tânăr i s-a făcut rău de la căldură, iar șoferul în loc să acorde ajutor medical, să vină cu trusa de medicamente, el și-a continuat de drum. De asemenea, pe rețelele de socializare tot mai des apar postări despre căldurile insuportabile din transportul public, care nu sunt dotate cu aparate de aer condiționat, iar zilnic pasagerii călătoresc în condiții nefavorabile pe timp de caniculă.

Astfel, dacă călătoriți cu troleibuzul, puteți cere taxatorului un pahar cu apă, la necesitate. Mai mult, după incidentul de acum o săptămână, Directorul RTEC, Dorin Ciornîi, ne declarase că pe timp de caniculă, fiecare troleibuz, autobuz din Chișinău va fi dotat cu o butelie de apă potabilă și pahare de unică folosință.

Contactat telefonic pe directorul RTEC, Dorin Ciornîi de către UNIMEDIA să vedem ce s-a decizie s-a luat în cazului șoferului, care acum o săptămână nu a întreprins nimic când un bărbat de 30 de ani și-a pierdut cunoștința, acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării