main logo
7129

Businessman din Moldova, filmat cum caută bani în metroul din New York

Start-up-ul Sonr a încheiat pregătirea din cadrul programului New York Starta Accelerator (grupul Starta Ventures), iar pe 5 decembrie, participanții Starta Accelerator au desfășurat demo-day, un discurs convingător în fața potențialilor investitori. Așadar, pe 4 decembrie, echipa Sonr a decis ”să se antreneze” în metrou.

Businessman din Moldova, filmat cum caută bani în metroul din New York

„Eu și Serghei Logvinenco, directorul Garage, am decis să exersăm înainte de marea prezentare, pentru a ne putea simți suficient de încrezători dar și pentru a testa propria noastră capacitate de a relaționa cu localnicii. 

În general, dacă nu sunteți siguri de prezentarea dvs. în limba engleză, înainte de a ține discursul în fața unor investitori serioși, mergeți într-un loc aglomerat pentru a vă antrena. 

Primii bani îi puteți câștiga de acolo! Am strâns 2,5 dolari! ”, spune Dmitri Voloșin, fondator și CEO al prototipului Sonr.

Reamintim că Sonr reprezintă cel mai mic walkie-talkie subacvatic din lume. Dispozitivul ajută înotătorii să audă antrenorul în timpul antrenamentului. 

Cu ajutorul acestui dispozitiv, instructorul poate corecta erorile tehnice în timp real, instruirea devenind astfel mult mai eficientă. 

Sonr este atât de mic încât poate fi purtat sub cască transmițând sunetul direct la urechea internă. 

Dispozitivul folosește tehnologia patentată a unei antene miniaturale extrem de sensibile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării